tag:blogger.com,1999:blog-3345139120602097883.post2871783122972594713..comments2024-01-30T11:04:38.011+01:00Comments on La Rosa Bulgara: Questa è la prima prova con la glassa di zuccheroivahttp://www.blogger.com/profile/07708312977023630621noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3345139120602097883.post-31178042587649206202010-12-02T12:42:58.931+01:002010-12-02T12:42:58.931+01:00Естествено, че ще има кой да ги оцени ние винаги с...Естествено, че ще има кой да ги оцени ние винаги сме харесвали твоите произведения и се надявам и други хора да имат възможноста да се докоснат до тях, защото наистина си заслужава.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3345139120602097883.post-26248477572475900822010-12-02T10:53:23.428+01:002010-12-02T10:53:23.428+01:00Hahahaha koi si ti? mnogo blagodaria za kompliment...Hahahaha koi si ti? mnogo blagodaria za komplimenta,be6e samo edin eksperiment....da se nadiavame 4e kogato zapo4na da pravia torti, 6te ima koi da gi ozeni....ivahttps://www.blogger.com/profile/07708312977023630621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3345139120602097883.post-75452669332311232742010-12-02T07:16:27.074+01:002010-12-02T07:16:27.074+01:00Много е красиво и съм сигурна, че е и много вкусно...Много е красиво и съм сигурна, че е и много вкусно :)<br />E 'bellissima e sono certo che è molto gustoso :)Anonymousnoreply@blogger.com